пʼятницю, 10 червня 2016 р.

Науково-практичний семінар «Бібліотека і книга в контексті часу»

У рамках заходів присвячених 45-річчю ВП «МФ КНУКіМ», а також ювілею бібліотеки, 9 червня 2016 р. був проведений науково-практичний семінар «Бібліотека і книга в контексті часу».
До роботи в семінарі були запрошені керівники та провідні фахівці бібліотек ВНЗ, а також Миколаївська обласна бібліотека для дітей ім. В. О. Лягіна, бібліотеки Миколаївського коледжу культури і мистецтв, Миколаївського професійного ліцею сфери послуг, Миколаївського професійного ліцею торгівлі та ресторанного сервісу, Вищого професійного училища № 7.

З доповідями виступили співробітники бібліотеки ВП «МФ КНУКіМ», які познайомили з сучасними напрямами своєї діяльності, а також «перегорнули сторінки» історії своєї бібліотеки.

Були заслухані доповіді про сучасний стан електронної бібліографії, використання новітніх інформаційних технологій в роботі дитячих бібліотек, про проведення соціологічного дослідження «Портрет сучасного читача художньої літератури», ознайомлення з проблемними аспектами формування інформаційного середовища в контексті сучасних потреб науковців тощо.
Науково-практичний семінар ще раз довів, що бібліотеки активно освоюють та використовують новітні інформаційні технології, як необхідні вимоги часу. Крім того постійно вивчають потреби та інтереси своїх користувачів, створюють інформаційні ресурси, задовольняючи потреби як студентів так і науковців.

Немає коментарів:

Дописати коментар